TWITTER RATNIK! Tomislav Ćorić (tć) kritizirao Možemo! u svom stilu, pa dobio jezikovu juhu: ‘Uhljeb je uhljeb’

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Nakon što je novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u ponedjeljak imenovao novu Upravu Holdinga, javio se na Twitteru ministar gospodarstva i održivog razvoja, Tomislav Ćorić, koji je kritizirao platformu Možemo!, ali i Tomaševićevu odluku.

Ćorić svojom objavom na popularnoj društvenoj mreži aludira zapravo na novog šefa Uprave Holdinga, Nikolu Vukovića, jer je njegov sin Vuk Vuković, jučer na Facebooku objavio kako mu je u obrazovanju i osobnom razvitku uveliko pomogla očeva biblioteka od 17.000 knjiga, piše N1.

No, čini se da Ćorićeva objava nije svakom “sjela”, pa je ubrzo stigao i odgovor izvršnog direktora Glasa poduzetnika, Dražena Oreščanina, koji ističe činjenicu da se Ćorić u svom radnom vremenu ne bavi poslom za koji je plaćen, već da objavljuje politikantske fore.

Tako je, svakako se Tomašević treba obratiti Tomislavu Ćoriću za kvalitetno namještanje javnih natječaja i zapošljavanje podobnih musavih članova mladeži HDZ-a bez jednog dana radnog staža kao savjetnika u MINGO! I to ne jednog, nego barem dvojicu! Uhljeb je uhljeb, ali dvaput je dvaput!”, objavio je na Facebooku Oreščanin.

Foto: Screenshot/Facebook

 

 

 

 

 

 


Komentari