Tomislav Stojak: ‘Neka Milan Bandić počasti sve stanovnike Zagrebačke županije”

Foto: PR

Zastupnik gradskog ogranka HNS-a, Tomislav Stojak, na današnjoj konferenciji za medije je pozvao gradonačelnika Milana Bandića neka “počasti” sve stanovnike Zagrebačke županije, a ne samo stanovnike Krapine.

„Gradonačelniče, ne budite Grinch, budite široke ruke i prema ostalim stanovnicima zagrebačkog prstena, ne samo Krapine. Zar su stanovnici Samobora, Svete Nedelje, Dugog Sela, Vrbovca, Svetog Ivana Zeline i svih ostalih gradova i općina Zagrebačke županije manje vrijedni od stanovnika Krapine? Mi Zagrepčani smo navek’ sa Zagorcima dobri bili, ali dragi su nam i naši prijatelji iz Zagrebačke županije, i oni zaslužuju besplatno posjetiti naš Advent s kojim se tako ponosimo“, rekao je Tomislav Stojak, komentirajući medijske najave da od ponedjeljka iz Krapine kreću svakodnevno besplatni autobusi koji prevoze stanovnike toga grada na Advent u Zagreb.

 „Pa valjda u 10 milijardi proračuna ima nešto novaca i za naše susjede iz Zagrebačke županije? Nisu valjda oni građani drugog reda u odnosu na Krapinčane? Uostalom, ako će se već besplatno prevoziti ljudi iz Krapine za Zagreb, zašto se zapostavljaju drugi gradovi iz Krapinsko-zagorske županije? Zar takav prijevoz ne zaslužuju i stanovnici Zaboka, Kumrovca, Klanjca, Stubice, Marije Bistrice …?“, istaknuo je Stojak i zatražio od gradonačelnika da bi bilo najbolje da gradska uprava razradi model po kojem bi se besplatan dolazak na zagrebački Advent omogućio više-manje stanovnicima svih gradova i općina iz čitave Hrvatske, a Zagrepčani će ionako to platiti, jer je njihov gradonačelnik to tako zaželio.

 „Kada već imamo gradonačelnika koji ima želju biti „gradonačelnik Hrvatske“, nek’ je bal!“, zaključio je Tomislav Stojak konferenciju za medije.


Komentari