TOMAŠEVIĆ RAZRIJEŠIO I BANDIĆEVA NAJMLAĐEG PROČELNIKA: Jedan je od rijetkih koji je s novom upravom imao zajednički jezik

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo, prostorno uređenje i izgradnju grada, Dinko Bilić postao je sa samo 33 godine te je zbog toga prozvan i najmlađim Bandićevim pročelnikom.

Na toj poziciji boravio je od 2013. godine, a sada ga je novi gradonačelnik, Tomislav Tomašević te pozicije razriješio, javlja Večernji list. Točnije, mandat mu je istekao 12. rujna, ali imenovan je pomoćnikom pročelnika istog ureda, a 13. rujna Tomašević je donio rješenje u kojem stoji da Bilić privremeno obavlja poslove i zadatke pročelnika do imenovanja pročelnika/pročelnice na temelju javnog natječaja, a najdulje šest mjeseci.

Inače, Bilić je u gradsku upravo došao je 2008. godine dobivši posao u uredu pročelnika resora kojeg kasnije i sam vodi. Prepoznat je i po tome što promjenom gradske vlasti ostaje jedan od rijetkih pročelnika koji je s novom vlasti uspostavio zajednički jezik.

Podsjetimo, Gradski ured za graditeljstvo, prostorno uređenje i izgradnju grada najveći je gradski ured kojeg se kolokvijalno zove i megauredom.


Komentari