Tomašević obišao Stenjevec pa poručio: ‘Ako ne mogu izdržati ovakve napade idućih tjedan dana, bolje da se nisam kandidirao’

Foto: Davorin Visnjic/pixsell

Bitka za gradonačelnika Zagreba u punom je jeku. Tako je i Tomislavu Tomaševiću i Miroslavu Škori ova subota radna, a kandidat platforme Možemo! posjetio je Stenjevec.

Prokomentirao je raspravu s protukandidatom te odgovorio na pitanje smatra li da se sve svelo na – ideologiju.

“Pola Hrvatske i cijeli Zagreb o tome pričaju. Škoro će se na svojoj konferenciji baviti nama. Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima. To sam radio i kao zastupnik i to namjeravam i kao gradonačelnik”, rekao je Tomašević i još jednom pozvao Zagrepčane da izađu na izbore.

“Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana-bolje da se ne kandidiram. Ono što nas čeka sljedeće četiri godine je planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad. Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj  obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi”, istaknuo je.


Govoreći o financiranju platforme Možemo!, istaknuo je da su dobili pozitivno izvješće te da u tome nema ništa sporno. Dodao je da se financiraju iz proračuna te donacijama.

“Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagreb, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio”, rekao je Tomašević.

Osvrnuo se i na to što je Škoro platformu nazvao ‘muzemo’. “Ne želim se natjecati u dosjetkama nego u argumentima i rješenjima za ovaj grad”, poručio je Tomašević.

Komentari