TOMAŠEVIĆ IPAK NEĆE IMATI IZBORA? Oporba na korak do sjednice o Holdingu

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Kako javlja Jutarnji list, oporbeni zastupnici prikupili su potrebne potpise za sazivanje izvanredne sjednice Gradske skupštine grada Zagreba i to zbog situacije u Zagrebačkom Holdingu.

Riječ je o 16 potpisa, među kojima je onaj Mislava Hermana, Marka Sladoljeva, Igora Peternela, Maria Župana, Davora Filipovića, Mirjane Kujundžić Tiljak, ali i donedavnog predsjednika DP-a, Miroslava Škore.

Izvjestitelj na sjednici Skupštine i na sjednicama radnih tijela bit će Herman, a iz redova HDZ-a i došle su prve inicijative za izvanrednom sjednicom.

Podsjetimo, iz Uprave Holdinga smijenjeni su Vuković i Samodol, a na račun Holdinga i grada došle su i dvije ovrhe. O svemu tome sada žele raspraviti oporbenjaci.

Isti oporbenjaci koji danas traže izvanrednu sjednicu, na prošloj sjednici Skupštine napustili su prostorije netom prije izlaganja financijskog izvješća Holdinga iz razloga što istoj nisu prisustvovali predstavnici iz Holdinga. Rekli su tada kako je to izraz velikog nepoštovanja prema zastupnicima.

Komentari