‘Toliko sam izgledan kandidat za drugi krug….’ Škare Ožbolt podnijela kaznenu prijavu protiv anketara za koje tvrdi da šire laži o njoj

Foto: HRT/Screenshot

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt podnijela je kaznenu prijavu protiv anketara za koje tvrdi da šire laži o njoj.

“Kako sam sinoć najavila, podnijela sam kaznenu prijavu zbog anketara koji su telefonskim putem odgovarali ljude od glasanja za mene, šireći laži o meni. Toliko sam izgledan kandidat za drugi krug da se građane čak telefonski mora odvlačiti od glasanja za mene”, priopćila je putem svog Facebook profila i priložila fotografije prijave.

Podsjetimo, Škare Ožbolt se u jučerašnjem sučeljavanju kandidata u emisiji Otvoreno požalila na to kako netko telefonski putem već mjesecima – radi protiv nje i tvrdi da je surađivala sa Srbima.

“Nekoliko ljudi me nazvalo, to su sve sad moji budući svjedoci na sudu, i rekli su da ih sa spomenutog broja zovu i pitaju za koga ćete glasovati. I oni kažu za Vesnu Škare Ožbolt. Zatim glas pita: ‘A zašto za nju? Ne znate li da je ona surađivala sa Srbima? Postoje barem četiri razloga zašto ne biste trebali glasovati za nju’”, rekla nam je kandidatkinja za gradonačelnicu i istaknula kako je u šoku jer netko namjerno uznemirava birače.

[PODNESENA KAZNENA PRIJAVA]

Kako sam sinoć najavila, podnijela sam kaznenu prijavu zbog anketara koji su telefonskim…

Objavljuje Vesna Škare OžboltUtorak, 11. svibnja 2021.

 

 

Škare Ožbolt najavila je i privatnu tužbu protiv Davora Filipovića, a predat će ju u srijedu  u 12. svibnja u 08,00 sati Kaznenom sudu u Zagrebu. Kandidatkinja optužuje Filipovića zbog širenja laži i klevetanja, a detaljnije informacije objavit će sutra na konferenciji za medije.


Komentari