‘TO SU ALIBI KANDIDATI, ŽAO MI IH JE’ Škoro opleo po konkurenciji i poručio da ne lovi Bandićeve glasače

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Najaktualniju temu dana, slučaj Zdravka Mamića i njegovog misterioznog USB sticka, komentirao je i šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

“Ako je jedan posto istina onoga što je na tom sticku i što je izjavio Mamić, onda bi se netko trebao ozbiljno zamisliti”, rekao je Škoro pa prokomentirao svoj odnos s Mamićem.

“Kako možete reći da smo prijatelji? Vidio sam ga jednom na jednom rođendanu”, odgovorio je u Dnevniku Nove TV.

Rekao je zašto smatra da će mu građani Zagreba dati glas za gradonačelnika.

“Mi cijenimo građane Zagreba. U utrku šaljemo kandidata za kojeg smatramo da ima određene vrijednosti koje može prezentirati građanima i zaštiti njihove interese. Kad analizirate druge kandidate, vidite da je samo Možemo! poslalo predsjednika stranke jer cijeni Zagreb. Ostali kandidati su alibi i meni ih je žao”, rekao je Miroslav Škoro i dodao da su mediji nametnuli da on lovi Bandićeve glasače.

“Ja ne znam kada je mene netko vidio kako trčim po ulici i lovim Bandićeve glasače”, odgovorio je.

Nije otkrio imena svojih zamjenika, već je rekao da će se to sve znati kada se raspišu izbori.

Na pitanje zašto bi u Slavoniji netko glasao za Domovinski pokret umjesto za HDZ, Škoro objašnjava da se oni obraćaju biračima koji im svjetonazorski odgovaraju. ”Ali mi nemamo aferu vjetroelektrane, nemamo premijera u zatvoru, mi smo drugačiji ljudi”, poručuje i dodaje da je najrealniji scenarij da Domovinski pokret pobjedi i u Zagrebu i u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

 


Komentari