Tko tu laže? Na sudu puštena snimka razgovora Bandića i Sandre Perković, koja i dalje tvrdi suprotno

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Sandra Perković jutros je na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočila u nastavku suđenja za aferu Agram.

Svjedok je na okolnost neovlaštenog korištenja službenog vozila jer je, prema optužnici, Milan Bandić po nju svojevremeno poslao službeno vozilo u Medulin kako bi je dovezao u zagrebačku gradsku skupštinu na glasanje, piše Večernji list.

Osim nje danas jos trebaju svjedočiti Dijana Pripuz i Branka Rabatić.

Dijana Pripuz je sestra Petra Pripuza te je uzela blagodat jer kao bliski srodnik ne mora svjedočiti. Nakon nje na klupu za svjedoke sjela je poznata atletičarka.

“Ja sam 2013. bila izabrana u Gradsku skupštinu i moralna mi je obveza bila nazočiti sjednicama. Nazočila sam većini sjednica, a ta je bila ključna pa sam došla iz Medulina gdje sam bila na pripremama. Ne sjećam se što je bila tema, ali mislim da je bio proračun. Ja sam kontaktirala službenog vozača da dođe po mene i nisam znala da se to ne smije. U to vrijeme sam bila ozlijeđena pa nisam mogla sama voziti”, kazala je Perković.

Tada je u sudnici pušten razgovor između nje i Bandića gdje je on zove i kaže da mora doći u skupštinu. Ona mu odgovara: Šefe, ja sam na pripremama. Nakon toga on joj govori da će vozač doći po nju, a ona replicira da joj se vozač javi kad dođe. No, i nakon što je puštena snimka Perković je ostala kod navoda da je ona prva kontaktirala gradsku garažu. USKOK je u tom djelu prigovorio istinitosti njezinog iskaza.


Komentari