Tko su to poslušnici Milana Bandića na više razina? Mostovac jednim pitanjem nastoji ’zapapriti’ Tomaševiću

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mostov gradski zastupnik Trpimir Goluža najavio je kako će na sjednici zagrebačke Skupštine pitati o “iznenađujućem toleriranju” gradonačelnika Tomislava Tomaševića prema ljudima kojima je omogućio upravljanje pojedinim gradskim tvrtkama, a koji su štetno djelovali po gradski proračun.

“O konkretnom primjeru ćete čuti na sutrašnjoj sjednici, s konkretnim podacima ćemo izaći, nadam se da će ovoga puta gradonačelnik konkretno odgovoriti na pitanja”, istaknuo je nestranački zastupnik iz Kluba Mosta, na konferencije za novinare.

Kazao je kako su to osobe koje su bile “poslušnici Milana Bandića na više razina”.

Građani izabrali promjene

“Dokazivali su se na taj način da su ga slijepo slušali i izvršavali njegove zamisli, nažalost na štetu proračuna Grada Zagreba, ali i institucija koje oni vode”, objašnjava Goluža.

Poručio je vladajućima da se trebaju izdići iznad puke potrebe da se samo analizira što je radila bivša gradska uprava, jer građani ih nisu izabrali “da bi isljeđivali Milana Bandića i njegovu strukturu, već da bi donosili mjere i odluke kojima će unaprijediti njihov život”, zaključuje.

Upitao je naposljetku i što je grad učinio s 300 milijuna eura namijenjenih sanaciji mreže vodoopskrbe, odvodnje, kanalizacije i plinskih instalacija, aludirajući na puknuće cijevi na Selskoj.


Komentari