SVE BANDIĆEVE SURADNICE: Od misica do glazbenica i sportašica, gradonačelnik voli dame u svom timu

PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek, Boris Mataković

Lijepe žene često su se “motale” oko Milana Bandića, a on također nije krio da mu je suradnja s pripadnicama ljepšeg spola ugodna. U posljednjih nekoliko dana, u fokus medija ponovno je došla gradonačelnikova bliska suradnica, atraktivna Natalija Prica Oreški.

Plavokosa Prica gradonačelnika ne ispušta iz vida, prati ga u stopu, s njom razgledava gradske zlatarne, obilazi trgovine koje prodaju bunde, ali i daleko teže terene te je u gradu nazivaju njegovom najvažnijom suradnicom. Prica je nedavno kandidirana za Zagrepčanku godine, i to zbog posebnih zasluga u borbi za ljudska prava, ali i zbog posebnog angažmana u Gradskoj skupštinu u kojoj se doduše u gotovo tri godine svega četiri puta javila za riječ.

Umjesto nje, nagradu ipak odnosi doktorica Alemka Markotić, kao dio HDZ-ova i Bandićeva kompromisa, no to ne znači da se Bandić odriče ove bivše misice i stomatologinje, koja ga prati u stopu.

Kada je o misicama riječ tada valja podsjetiti i na Sarah Ćosić čije se zaposlenje u Holdingu jedno vrijeme problematiziralo u djelu medija. U središtu skandala usred afere Agram osvanulo je svojevremeno ime poznate voditeljice Mile Horvat pa se govorilo kako je gradonačelnik voditeljici koja je u Beč stigla službenim vozilom Grada Zagreba nutkao da si kupi skupu torbu ili cipele s tim da bi joj on refundirao troškove.

U Gradskoj skupštini prije Price pokušavala se kao Bandićeva suradnica okušati i Ana Rucner, koja je ipak svoj mandat odlučila staviti na mirovanje te ga prepustiti kolegici Prici.

Suradnja s Bandićem u saborske je klupe nakratko dovela poznatu atletičarku Sandru Perković, a na popisu njegovih suradnica kao šefica gradske Vodoopskrbe i odvodnje nalazila se Štefica Mihalić.

Žena s kojom gradonačelnik godinama surađuje je i Jelena Pavičić Vukičević, jedna od njegovih najvjernijih suradnica. Put ove dame do mjesta potpredsjednice Gradske skupštine nije pretjerano trnovit: stigla je tamo s pozicija zamjenice gradonačelnice i nekadašnje pročelnice ureda za obrazovanje, kulturu i sport. Javnost se jedno vrijeme bavila i Lidijom Tomić, koja je u međuvremenu pala u zaborav zajedno s aferom o nabavi stolica za Lisinski, piše Dnevno.

Komentari