Sukob na ulazu u Sabor? Grmoja tvrdi da mu je Tomašević prijetio i rekao: ‘Platit ćeš’, Tomašević: ‘To je bila šala!’

Foto: Facebook

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja tvrdi kako mu je na ulasku u Sabor prijetio novoizabrani saborski zastupnik platforme Možemo Tomislav Tomašević i to zbog nastupa na N1 televiziji.

“Došao sam optimistično i u dobrom raspoloženju na konstituirajuću sjednicu ali odmah na početku prijetnje od Tomaševića. Kaže mi na ulazu da ću platit zbog nastupa na N1. Izgleda da bi ovi iz Štaba određivali što tko smije govoriti! Neće ići”, poručio je Grmoja na Twitteru.

Tomašević za N1 je komentirao izjavu Grmoje te kaže kako nije bilo nikakve prijetnje.

“To je bilo usput, u nekom podbadanju i šali kojoj se on nasmijao, tako da sam siguran da on to nije shvatio kao prijetnju. Samo sam rekao da ćemo reagirati na to što je rekao”, ističe.

Demantirao je da je Grmoji rekao “platit ćeš”.

“Vidjeli smo se i ondje i gore tako da iz te perpsektive, ja očekujem u najmanju ruku da to prijavi policiji ako smatra da je to prijetnja. Uz osmijeh sam rekao da ćemo odgovoriti na napade koje je iznio u vašoj emisiji iz perspektive da se Most sada pozicionira kao nekakav akter za rušenje Bandića, a nisu uspjeli niti sa svojih 10 mandata koji su imali u Saboru ući niti u Gradsku skupštinu u Gradu Zagrebu prije tri godine. Tako da ne znam što je uopće uloga Mosta u rušenju Bandića da ima govoriti drugima da nisu za to”, rekao je.

Znam da tu nije bilo ništa zlonamjerno, kaže Tomašević, ali očito je da traži medijsku pozornost.

“Ako je on mislio na bilo koji način da ću mu ja prijetiti, ja mu se ispričavam. Most je zadnji koji bi trebao soliti pamet, s obzirom na to da je dva puta doveo HDZ na vlast. Isti HDZ koji je držao Bandiću leđa”, tvrdi Tomašević.

Još jednom je ponovio da situaciju s Grmojom ne vidi kao nikakav “fajt” i smatra da je to pretjerano.

Tomašević tvrdi: ‘Sabor ide na ljetnu stanku, Zakon o obnovi Zagreba neće biti donesen tako skoro’


Komentari