Stranka Milana Bandića prozvala Tomaševića! I oni žele sjednicu Skupštine o stanju u Holdingu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Stranka rada i solidarnosti, ona koja ujedno nosi i ime bivšeg gradonačelnika, Milana Bandića jednim priopćenjem priključila se drugim strankama te sazvala održavanje žurne tematske sjednice Gradske skupštine u Zagrebačkom holdingu.

Govore kako je nova situacija u tom poduzeću razotkrila sve slabosti upravljačkih kapaciteta gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a to će se, smatraju, vrlo brzo reflektirati na nagrizanje stečenog standarda življenja građana Zagreba.

Ističu i kako se od vlasti očekuje odlučnost i učinkovitost, a sve na korist građana dok se Tomašević, kako navode, “skriva iza praznih alibi priča o kosturima iz ormara”. Dodaju i kako se proklamirana načela njegove stranke tope naočigled.

Zaključuju naposljetku kako je tematska sjednica Skupštine jedino mjesto gdje će se sagledati prava slika situacije u kojoj se našao Holding “uslijed nespremnosti nove vlasti da održava poslovne i upravljačke procese te da se ulovi u koštac s problemima koji nastaju u upravljanju tako složenim sustavima”.


Komentari