ŠTO SE TU KUHA? Nove kombinacije svako malo, hoće li naći onu pravu, pitanje je koje muči mnoge

Foto: Zagreb je NAŠ / Facebook

Zastupnici Nezavisne liste Zagreb u Gradskoj skupštini Marijana Sumpor i Tihomir Milovac poručili su kako su vrlo blizu dogovora s grupacijom Možemo!, a svim sudionicima izborne utrke da su raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata.

Tomislav Tomašević je u četvrtak potvrdio kako sa SDP-om surađivati neće, nakon sinoćnjih nagađanja kada su neki od sudionika njihovog sastanka vezanog uz lokalne izbore izjavili da neće biti “kobasičarske koalicije”.

“Kako trenutačno stoje stvari, vrlo smo blizu kreativnog i uzbudljivog dogovora na podlozi krajnjeg međusobnog povjerenja, ravnopravnosti i odanosti zajedničkim snovima s grupacijom Možemo! okupljene oko saborskog i gradskog zastupnika Tomislava Tomaševića”, priopćili su u četvrtak.

Marijana Sumpor i Tihomir Milovac kažu kako svim sudionicima izborne utrke javljaju da su raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata, a ne “u zakulisnim igrama, podlostima i nasilju bilo kakvog tipa”.

Podsjetili su kako je Nezavisna lista Zagreb jedna od četiri stranke naručiteljice istraživanja javnog raspoloženja i ispitivanja momentalnih afiniteta građanki i građana za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu, te sudionica svih faza pregovora oporbenih stranaka od centra lijevo.

Sumpor i Milovac ističu da potvrđuju “neuzdrmanu naklonost preobrazbi Zagreba u otvoren, razdragan i moderan urbani prostor” te da tim povodom i radosno široj javnosti prenose simpatije “toj ideji brojnih zagrebačkih nezavisnih listi s vrijednim anonimnim ali srčanim i smionim aktivistima”.

Svim Zagrepčankama i Zagrepčanima, kao i svim građanima Hrvatske zaželjeli su svako dobro u sljedećoj 2021., kako su rekli, “godini velikih nadahnuća, promjena i uzleta”.


Komentari