ŠTO SE KRIJE IZA SASTANKA VUKOVIĆA S BENČIĆ I JURIČANOM? ’Tomaševićev čovjek’ demantira gradonačelnika: ’Toliko o dosljednosti’

Bivši šef Uprave Zagrebačkog holdinga, Nikola Vuković poslao je priopćenje kojim demantira navode Sandre Benčić da se s njim sastala tek nakon smjene, a demantirao je informaciju da je Dario Juričan igrao ulogu u njegovu zaposlenju u Holdingu.

Vuković govori kako Juričan ni na koji način nije sudjelovao u njegovu imenovanju na mjesto predsjednika Uprave. “U čitavom tom razdoblju s njim sam se susreo samo jednom i to zadnjeg dana moje dužnosti 4. listopada kad je sve bilo gotovo. Juričan je pokušao djelovati kao posrednik u ‘mirnom razlazu’ pa ma što to značilo. U tome nije ni mogao uspjeti ali je barem ostao svjedok susreta s gospođom Benčić”, naveo je Vuković.

Dodaje i kako je gradonačelnik, Tomislav Tomašević “danas dvaput ponovio neistinu da se taj susret dogodio na moje traženje”. Ističe kako tu informaciju ovim putem demantira, a tvrdi i kako postoje svjedoci koji potvrđuju njegovu stranu priče.

“Nisam imao nikakav interes za taj sastanak, ali sam otišao iz pristojnosti i gdja Benčić mi je zahvalila što sam došao. Toliko za sada o dosljednosti gradonačelnika u istinitom iznošenju ‘činjenica’”, naveo je.


Komentari