‘Što je sljedeće – Tomašević u lovu na veprove’ HDZ oštro po gradonačelniku povodom dvije godine vlasti

Mislav Herman (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Tomislav Tomašević dvije je godine na poziciji zagrebačkog gradonačelnika te je tim povodom gostovao je u Dnevniku HTV-a i poručio kako jedan mandat nije dovoljan za sve promjene koje su potrebne u Zagrebu.

Tomašević: ‘Spasili smo Zagreb od ruba bankrota’

Reka je da su zadovoljni s onime što su napravili. Ističe kako su grad spasili od ruba bankrota te pokrenuli i brojne projekte koji će se vidjeti u drugoj polovici mandata. Također je istaknuo da će grad Zagreb iz Fonda solidarnosti povući do kraja ovog mjeseca oko 185 milijuna eura.

Pohvalio se da je grad Zagreb povećao odvoz otpada za 30 posto u samo devet mjeseci.

“Manje otpada ide na Jakuševac, jer ga se upravo odvaja kroz recikliranje i kompostiranje. Što se tiče Pripuza i C.I.O.S. grupe te ovo što plasira oporba pa čak i većina vladajuće većine da smo povećali broj ugovora i da se povećao iznos koji ide C.I.O.S. grupi je netočan. Znači, dvostruko manje od Grada u C.I.O.S. grupu ide otkad sam ja gradonačelnik”, istaknuo je.

Foto: Zagreb.info

S druge strane iz Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba povodom dvije godine na vlasti gradonačelnika Tomaševića objavili su priopćenje i status na Facebooku, naravno s potpuno drugačijim viđenjem situacije od gradonačelnika.

“Dvije godine vlasti Tomaševićeve platforme NE Možemo & SDP pretvaraju naš Zagreb u – prašumu! Grad zatrpan smećem, zarasli parkovi, travnjaci koji su postali šikare, najezda štakora i divljih svinja – rezultat je to nemara i neznanja Tomaševića & njegovih uskogrudnih i nesposobnih aktivista!

Ovakvo katastrofalno stanje nije samo dokaz disfunkcionalnosti gradske vlasti, nego i ozbiljna ugroza za zdravlje Zagrepčanki i Zagrepčana. Uza sve svoje probleme, uza poskupljenje komunalnih usluga & nazadne ideologije koje im možemoisti nameću, stanovnici glavnog grada sada moraju brinuti i hoće li ih ispred ulaza u zgradu napasti divlja svinja. Što je sljedeće – Tomašević u lovu na veprove?!?

Za Zagreb nema nikakve nade dok njime vlada retrogradna grupa nedoraslih aktivista!”, napisali su iz HDZ-a.


Komentari