‘SREDIO’ IH USKOK! Bivši zaposlenik Grada Milivoj Kotrla i arhitektica Sanja Borisavljević zajedno muljali s dozvolama za parking

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, među uhićenima u Zagrebu u ponedjeljak je i arhitektica Sanja Borisavljević, vlasnica firme ADE Studio. Također, prema neslužbenim informacijama kojima raspolažu 24sata, jedan od aktera na koje se usredotočila policija jest i Milivoj Kotrla, bivši zaposlenik Grada Zagreba.

Prema informacijama dostupnima na internetu, Kotrla je svojevremeno radio za Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. Nazvali su fiksni broj koji glasi na gospodina Kotrlu, a s druge strane se javio muškarac koji je zvučao kao da je u žurbi.

“Da, ja sam Milivoj Kotrla. Da, radio sam za Grad Zagreb. Policija je sada kod mene, ne mogu razgovarati”, rekao i prepustio slušalicu drugom muškarcu koji nam je rekao da ne može i ne želi ništa komentirati.

Što povezuje uhićenu arhitekticu Borisavljević i uhićenog bivšeg djelatnika gradske uprave Milivoja Kotrlu? Prema saznanjima, postoje već ranije prijave protiv njih. Kotrla je do umirovljenja prije godinu dana bio zaposlenik Grada Zagreba i referent za promet, a  Borisavljević je zastupala investitore u određenim projektima.

Svaka nova zgrada koja se gradi, mora imati određeni broj parkirnih mjesta kako bi dobila dozvole. Navodno je za više objekata u slučajevima koje je radio Kotrla, a zastupala Borisavljević, broj parkirnih mjesta mijenjan kako bi se dobile dozvole.

Komentari