SPREMA SE POLITIČKI POTRES! HDZ-ovac priznao da će glasati za Tomaševića: ‘Dosta je briselskih glumaca i kanadskih pjevača!’

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Bivši hrvatski diplomat i stručnjak za digitalni marketing Vibor Kalogjera u petak je na svome Facebook profilu napisao intrigantnu objavu. Naime, kao član HDZ-a, poručio je kako je spreman odreći se članske iskaznice jer želi da njegova djeca ostanu živjeti u rodnom gradu!

Svoju podršku u drugom krugu lokalnih izbora u metropoli dat će čelniku platforme Možemo! Tomislavu Tomaševiću, nakon što Vesna Škare Ožbolt nije prošla u drugi krug.

Dodaje pritom kako mu je dosta briselskih glumaca i kanadskih pjevača, te poziva svoje Facebook prijatelje da i sami glasaju po svojoj savjesti.

“Rođen sam u Zagrebu i član HDZ-a od kad znam za sebe. Tako mi je pao grah od kad sam bio mali. Ipak, ponekad mali smogovci postanu veliki i ponekad pronađu sebe. Na ovim izborima sam svesrdno podržavao Vesnu. Na žalost nismo uspjeli koliko smo htjeli. Na svu sreću, moj rodni grad je odabrao dobre promjene. Svim svojim Face frendovima iz ZG poručujem slijedeće: u drugom krugu opet glasajte po savjesti. Moja savjest je uz čovjeka koji je rođen u ZG i koji se bori za svoj grad godinama. Iako sam pola života proveo vani, dosta mi je i briselskih glumaca i kanadskih pjevača. Želim da moja djeca ostanu živjeti u rodnom gradu. Pa u to ime, neka bude Podemos. I neka me izbace iz moje tzv. stranke jer sam se usudio izreći svoje mišljenje”, poručio je Kalogjera.

Photo: Facebook

Komentari