‘Sprema se koordinirani medijski napad na Mislava Kolakušića’

FOTO: Facebook

Antikorupcija, udruga koju je osnovao sudac Trgovačkog suda u Zagrebu, Mislav Kolakušić u subotu je na svojim stranicama objavila kako je u pripremi medijski napad na Kolakušića.

Pišu kako se radi i koordiniranom napadu pred njegovo gostovanje u emisiji Nedjeljom u 2.

“Prema informacijama koje udruga Antikorupcija dobiva iz novinarskih krugova u pripremi je očekivani koordinirani medijski “napad” na suca Kolakušića u režiji Jutarnjeg lista planiran pred sutrašnju emisiju Nedjeljom u 2. Istu strategiju ta je medijska kuća primjenila i 2014. godine, tada po narudžbi Zorana Milanovića, a danas po narudžbi Andreja Plenkovića. Jutarnji list dugogodišnji je pokretač svih fabriciranih napada na suca Kolakušića još od 2014. godine kada se je sudac Kolakušić odupro zahtjevima za provedbom, po mnogima, kriminalnih predstečajnih nagodbi”, stoji na stranici.

Do objave ovog teksta u nedjelju ujutro nije objavljen niti jedan članak u web izdanju spomenutog lista vezan uz Kolakušića.

Kako se najavljivalo, Mislav Kolakušić bi danas trebao objaviti izlazak na europarlamentarne izbore.

Sudac poznat po tome što kritizira sustav i vlast među građanima je jako popularan. Prvi je stručnjak koji je javno progovorio o kriminalu koji se odvijao u okviru predstečajnih nagodbi, a angažiran je i u borbi za dokidanje postojećeg ovršnog sustava koji uništava stotine tisuća građana. Zalaže se za radikalnu reformu pravosuđa kao pretpostavku razvoja države.

Stranicu “Potpora za Mislava Kolakušića” prati 108 tisuća ljudi.


Komentari