SPASIO GA IZ POTOKA! Tomašević o Bošku: ‘Udomili smo ga kao štene. Bio je pun buha i tako je dobio ime’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Gradonačelnički kandidat i čelnik platforme Možemo! Tomislav Tomašević, o privatnom životu rijetko priča. Ipak, ljubav prema planinarenju i svom ljubimcu Bošku, ne skriva.

“Boško je član naše obitelji, ima osam i pol godina. Udomili smo ga kao štene, netko ga je, nažalost, bacio u potok i bio je pun buha kada je došao. Zato smo mu dali ime Boško, Boško Buha”, izjavio je Tomašević za RTL Exkluziv.

Medeni mjesec u Tibetu

Sa suprugom Ivom Mertić Tomašević obišao je najviše planinarske vrhove, a Tibet naprosto obožava. Upravo je planinarenje na Himalajima bilo dio njihovog medenog mjeseca.  Supruga mu je najveća podrška u političkoj karijeri, a ona je instruktorica joge.


U početku Iva nije mislila da je Tomislav materijal za vezu zbog čestih putovanja, no on ju je uspio razuvjeriti. Vjenčali su se u kapelici na Sljemenu 19. svibnja 2016. godine, a pir se odvio na jednom obiteljskom imanju u blizini Koprivnice. Zanimljivo, donošenje svadbenih darova je bilo strogo zabranjeno, doznaje Gloria.

Foto: Facebook

Par je vjenčao Ivo Tomašević, glavni tajnik Biskupske konferencije BiH i stric Tomislava Tomaševića.

“Supruga i ja imamo specifičan odnos prema vjeri. Nismo ateisti, ali ni klasični vjernici. Duhovne trenutke možemo doživjeti bilo gdje na svijetu, pa i u prirodi”, objasnio je čelnik platforme Možemo!.

Tomaševići žive u stanu od 40-ak kvadrata

Tomaševići žive na Trešnjevci u stanu koji su kupili 2014. godine nakon dugogodišnjeg podstanarstva. Stan ima 40-ak kvadrata. Iva je inače vegetarijanka, a njezinom načinu prehrane nastoji se prilagoditi i političar pa jede meso dva puta tjedno, no ćevapima ne može odoljeti.

Komentari