Škoro: ‘Ja sam svoj koncert Zagrebu naplatio 67 tisuća kuna, a Mile Kekin je uzeo 240 tisuća kuna’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Čelnik i kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, Miroslav Škoro gostovao je u Dnevniku HTV-a i poručio je kako će se u drugom krugu izbora, dogoditi jedan referendum.

“Između toga žele li Zagrepčani da ih vodi, ne znam, aktivist ljevice ili da to radi netko tko dolazi iz poduzetničkih demokršćanskih voda”, kazao je Škoro.

Komentirao je i navode njegova protukandidata Tomislava Tomaševića koji je rekao kako se Škoro uglavnom bavi napadima na njega i optužbama za kampanju straha i huškačku retoriku.

Ja ne prijetim zaposlenicima Holdinga

“Mene se nitko ne boji. Ne prijetim ja zaposlenicima Holdinga, Grada Zagreba, da ćemo ih otpustiti, da moraju dati mandate na raspolaganje… To je njihova inverzija teza. Pritom, ako se netko nekoga boji, ja se slažem – oni se boje mene u drugom krugu jer sam ja njihova noćna mora”, objašnjava čelnik DP-a.

Mile Kekin je za koncert uzeo 240 tisuća kuna, a ja 67 tisuća

Demantira tvrdnje Možemo! da je Grad Zagreb njegov bankomat. Povodm toga, iznio je podatke da je on za Dan hrvatskih zagrebačkih branitelja, svirao i zajedno s 15 glazbenika koncert naplatio 67.000 kuna s PDV-om. S druge strane, Škoro kaže da je Mile Kekin, koji je u platformi Možemo!, za koncert zajedno s još petoricom glazbenika na instrumentima uzeo 240.000 kuna.

Dosad sam potrošio oko 160-170 tisuća kuna

Dotaknuo se i financijskog izvješća i otkrio da je dosad potrošio između 160 i 170 tisuća kuna i da je dio novca potrošen za skupštinsku listu. Financijsko izvješće podnijet će kad bude zakonski rok za to.

Demantirao je i navode o koaliciji s SDP-om i Damirom Bajsom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Apsolutno nema suradnje s SDP-om

“Prema tome, to jednostavno stoji i ne drži vodu. Svaki od naših birača može birati kako hoće, ali, podsjećam, mi smo demokršćanska, konzervativna stranka”, poručio je Škoro i zaključno i izjavio da suradnje s SDP-om apsolutno nema.


Komentari