Selak Raspudić oplela po Tomaševiću: ‘On se pokazao kao najbolji Bandićev učenik’

Marija Selak Raspudić i Trpimir Goluža (Foto: Screenshot)

Marija Selak Raspudić i Trpimir Goluža održali su konferenciju za medije u Staroj Vlaškoj, povodom godinu dana vladavine političke platforme Možemo!

“Budući da mu se u javnosti još uvijek tepa, odlučili smo se osvrnuti na prvu godinu njegovog mandata. Želimo poručiti gradonačelniku da je oporba živa, konstruktivna i spremna ponuditi rješenja”, rekla je Marija Selak Raspudić.

“Ne govorimo više o mandatu Možemo nego o mandatu mažemo, stoga je naše pitanje kome Tomašević maže oči”, rekla je Selak Raspudić i osvrnula se na model zapošljavanja pri čemu je istaknula kako je na početku mandata odabrana uprava Holdinga bez Gradske skupštine.

“Nastavljeno je time da su mjesta u Holdingu dobili strateški partneri mažemo, odnosno SDP. Od Čistoće pa do Gradskih groblja. I u kulturnim institucijama imamo probleme s natječajima za novog ravnatelja”, poručila je zastupnica Mosta.

“On se pokazao kao najbolji Bandićev učenik. Dva prefarbana murala na Laništu, prefarbana klupa na Zrinjevcu i prosuta boja na Vlaškoj”, rekla je Selak Raspudić.

Zastupnik Gradske skupštine, Trpimir Goluža, poručio je gradonačelniku da se suoči s realnošću istaknuvši kako njegov tim nije kvalitetno ekipiran i da u njemu nedostaju ljudi sa znanjem i iskustvom upravljanja u velikim sistemima.

“Gradonačelnik je obustavio mnoge postupke javne nabave i time doveo u nezgodnu situaciju brojna poduzeća koja ne mogu svoje komunalne usluge na vrijeme i s potrebnom kvalitetom isporučivati građanima”, rekao je Goluža i iznio tri, kako kaže, temeljna problema.

Prvi je naveo kao zbrinjavanje komunalnog otpada i kružno gospodarenje otpadom, potom drugi problem rješavanje smještaja predškolske djece u vrtiće i treći su prometni problemi.

Komentari