SDP-OVCI NA JARUNSKOJ TRŽNICI Gotovac dao obećanje: Sada dijelimo crnu kavu, a imat ćemo opet crveni Zagreb

Foto: Cropix

SDP Zagreb organizirao je danas druženje sa građanima na tržnici Jarun. Riječ je o akciji pod nazivom “Na kavi sa susjedom”, a kave su dijelili šef organizacije Viktor Gotovac te zastupnici Joško Klisović i Renato Petek.

“Bitno je da razgovaramo s ljudima, čujemo njihove probleme, kao i što nam zamjeraju. U skladu s tim ćemo provoditi naše aktivnosti”, izjavio je Petek medijima.

Potom se nadovezao predsjednik Skupštine Joško Klisović koji je otkrio da SDP-ovci planiraju svaki tjedan posjećivati kvartove.

Foto: Cropix

“Naš posao nije samo da budemo u Skupštini već i među ljudima, da čujemo što oni misle, ne samo o problemima svog kvarta već i raspravama i temama koje su na dnevnom redu Skupštine. Građani su predmet našeg interesa i zato smo danas ovdje”, rekao je Klisović.

Gotovac: Radimo na najjače u Zagrebu

O akciji je govorio i Gotovac.

“Radimo na najjače u Zagrebu, za Zagreb i građane u njemu. Proći ćemo, kao što je Joško rekao, cijeli Zagreb. Istovremeno, naše drugarice i drugovi prolaze Pulu, Split i Varaždin. Svi radimo na najjače, ni kiša ni snijeg ne mogu nam ništa. Obećajmo vam ovo- sada dijelimo crnu kavu, a imat ćemo ponovno crvenu Trešnjevku, Zagreb i crvenu Hrvatsku. Od nikoga se ne odvajamo i u Skupštini promoviramo ideju suradnje svih stranaka. Za nas je politika nešto što doprinosi dobro u društvu i čini nas bogatijima” rekao je.

Na pitanje je li ovo kampanja, Gotovac odgovara da to traje svaki dan.

“Kampanja nije za izbore, nego za građane”, zaključio je predsjednik zagrebačkog SDP-a Viktor Gotovac.

Komentari