Sandra Švaljek u Sesvetama predstavila svoj izborni program

Facebook/Sandra Švaljek

Za željezničku postaju u Sesvetama kaže kako je uređenje izvedivo.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, Sandra Švaljek u Sesvetama je predstavila svoj politički program i neke od članova užeg tima. Tako su se njezinom timu pridružili umirovljeni general 1. gardijske brigade „Tigrovi“ Jozi Milićeviću te nagrađivana urbanistica i arhitektica Tei Horvat.

Građane je, među ostalim, zanimalo hoće li napokon dočekati produžetak novog dijela Ulice kneza Branimira i spoj s Varaždinskom ulicom, hoće li se graditi nove škole i vrtići u Sesvetama – demografski najmlađom četvrti koja broji preko 70.000 stanovnika, hoće li se urediti željeznička postaja u Sesvetama, kako vidi budućnost Zagrebačkog velesajma, javlja Radio Sljeme.

 

Facebook/Sandra Švaljek
Facebook/Sandra Švaljek

 

Škole i vrtići svakoj vlasti moraju biti prioritet. Potkapacitirana osnovna škola u Jelkovcu napravljena je za 600 učenika, a pohađa je 850 učenika. To samo znači da dosadašnja vlast ne planira pametno. Škole i vrtići mogu se graditi na razne načine bez da trpi gradski proračun. To će svakako biti prioriteti u mojem mandatu, rekla je Švaljek.

Facebook/Sandra Švaljek
Facebook/Sandra Švaljek

Za željezničku postaju u Sesvetama kaže kako je uređenje izvedivo jer je laka željeznica dio njezina programa, a Zagrebački velesajam vidi kao poslovno središte i središte društvenog života Novog Zagreba.

Švaljek je također naglasila kako zbog svoje nestranačke opredjeljenosti nije dužna strankama ni interesnim lobijima. Navela je i kako Zagrebu treba eksplozija projekata i ideja te da nije dovoljno riješiti samo probleme komunalne infrastrukture.

Facebook/Sandra Švaljek
Facebook/Sandra Švaljek

Ne bi se smjela izgubiti vrijednost znanja, vrijednost rada, to je ono čemu treba dati dignitet. Mi ovdje govorimo o kanalizaciji, vodoopskrbi, o prometu, školama, ali to su samo objekti, mislim da to nije najvažnije. Najvažnije je kako se mi osjećamo ovdje gdje živimo, poručila je Sandra Švaljek.

>>>Sandra Švaljek tvrdi da ima podršku pola HDZ-a


Komentari