Radnička fronta u potrazi za mladićem koji je uništio šefov Audi na Črnomercu: ‘Nudimo mu besplatnu pravnu pomoć’

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Radnička fronta ove se srijede putem službenog Facebook profila bacila u potragu za muškarcem koji je sjekirom demolirao Audi svog šefa na Črnomercu.

“Molimo radnika koji je iz očaja, nakon više mjeseci neisplate plaće, razbio šefov auto da nam se javi kako bismo mu pružili besplatnu pravnu pomoć”, napisali su u objavi koja je izazvala puno reakcija.

Iz RF-a, su priopćili da smatraju kako ne treba moralizirati nad činom počinjenim iz očaja već da treba prvenstveno osuditi praksu neisplate plaće, odnosno zaštititi ovog radnika, a ubuduće spriječiti slične slučajeve.

U Radničkoj fronti se pitaju kada će se ovako promptno reagirati na neisplate plaće te pozivaju sve koje muči isti problem da im se jave. Dodaju i kako se nadaju da će im se radnik što prije javiti kako bi mu na vrijeme pružili pravnu pomoć.

Podsjetimo, muškarac koji je sjekirom u utorak popodne na Črnomercu potpuno uništio parkirani Audi navodno je to napravio jer se radi o automobilu njegovog šefa koji mu mjesecima nije dao plaću.

Mladić je sa sjekirom preko ramena mirno došetao do Audija i počeo udarati po njemu. Porazbijao je sva stakla, ali i oštetio lim po vratima i branicima, a nakon što je smrskao auto, sjeo je na travu pored, pozvao policiju i pričekao da dođu.


Komentari