PRVO BUNDE, ONDA DIJAMANTI? Bandić i mlađahna suradnica viđeni u zlatarni u centru Zagreba

Photo: Zgareb.info

Milan Bandić doista voli razgledavati luksuzne stvari, a to je, čini se, uvijek zabavnije u društvu atraktivne mlađahne žene. Nakon što su “ulovljeni” u zajedničkom posjetu trgovini koja prodaje skupocjene bunde, ovoga je puta dvojac ugodnu večer iskoristio za posjet zlatarni.

U samom centru Zagreba aktualni je gradonačelnik fotografiran pored visoke žene plave kose, odjevene u elegantni bijeli kaput. Po svemu sudeći, opet se radi se o gradskoj zastupnici Nataliji Prici Oreški, članici Predsjedništva njegove stranke i šefici “Mladih 365”, organizacije mladeži njegove stranke.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, Bandić i 32-godišnja kandidatkinja za Zagrepčanku godine nedavno su posjetili zlatarnu Josipa Palića na adresi Pod zidom 8.

No, to je mjesto posebno interesantno zbog jednog detalja iz Bandićeve prošlosti.


Naime, redatelj Dario Juričan u filmu “Kumek”, koji prati gradonačelnikovu karijeru, objavio je informaciju da su istražitelji u pretresu Bandićeva stana 2014. godine pronašli i dva certifikata za dva dijamanta, a jedan je upravo iz ove zlatarne. To je u prosincu prošle godine potvrdio i vlasnik Josip Palić, ujedno i ovlašteni procjenitelj.

“Jedan certifikat za dijamant koji je pronađen u gradonačelnikovu stanu sam ja napravio. Bilo je to davno, ne sjećam se više o kakvom se točno kamenu radi. Ali nismo radili procjenu vrijednosti niti je kupljen kod mene”, rekao je Palić tada za 24sata.

Jesu li nešto kupili još uvijek se ne zna, ali Gradu smo poslali upit što su tamo radili te posjeduju li Bandić i suradnica dijamante.

Inače, atraktivna Prica Oreški politikom se aktivno počela baviti prije dvije godine, ali javnost je zna još od 2011. godine kada je uzela krunu Miss Universe Hrvatske. Prije svog intenzivnijeg angažmana u gradskoj politici bila je predsjednica Foruma mladih.

Ideja da ljepota i pamet ne idu skupa u njenom slučaju nije istina pa tako je tako trenutno upisana na specijalizaciju i doktorski studij na stomatologiji, a osim Stomatološkog fakulteta upisala je MBA studij ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

No, na privatnom planu sve ne ide tako glatko. Njezin brak je doživio krah, a suprug je za 7Dnevno otkrio kako “ne žive na istoj adresi” te da “ne želi da se njegovo ime povezuje uz Natalijin lik i djelo”.

“Svako javno dovođenje u vezu s njom ugrožava moj ugled i integritet”, poručio je koji dan nakon afere “bundica”.

 

 

Komentari