PRONALAZI LI SE TOMAŠEVIĆ U STIHOVIMA? Goluža mu se narugao poznatom pjesmom: ‘Možda su Srbi, možda masoni…’

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

O lošoj regulaciji prometa na Jadranskom mostu koji je nedavno zatvoren zbog radova ne prestaje se govoriti. Dio mosta trebao bi izvan prometa biti čak devet mjeseci, a brojne su optužbe zbog mosa stigle na račun gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Sada mu se izravno na društvenim mrežama narugao i zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Trpimir Goluža i posvetio mu posebne stihove:

Je’l moguće da
Da netko ga sabotira🎶
I protiv njega lobira🎶
Netko ga sabotira🎶
Možda je Vlada🎶
Možda su Srbi🎶
Možda masoni🎶
Netko ga sabotira
Goluža se ovim stihovima zapravo osvrnuo na situaciju na Jadranskom mostu koji je ovaj tjedan uzrokovao prometni kolaps u gradu.
Valja podsjetiti i da se iz redova prometnih stručnjaka mogu čuti ocjene kako je prometna regulacija bila tako loše izvedena da bi se moglo posumnjati da nadležne gradske službe namjerno rade loš posao, zapravo sabotirajući gradonačelnika. Gradski zastupnik se očito ne slaže s takvim tvrdnjama pa je objavom pjesmice ironično komentirao takve tvrdnje prometnih stručnjaka.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
S druge strane i sam je Tomašević na posljednjoj konferenciji za medije na neki način oprao ruke od kaosa na Jadranskom mostu i prebacio krivicu na gradske službe.
“Gledajte, ja ne mogu apsolutno sve znat, gradski uredi rade takve stvari, naruče elaborate koji se plate. Napravit ćemo sve moguće napore da to ne traje devet mjeseci nego da traje kraće i u tom smislu ćemo razgovarati s izvođačem radova da se modificiraju ugovori u tom smislu. Međutim i kad bude bolja propusnost, a vidite i sami da je već danas bolje nego jučer, treba i dalje reći da će i dalje se trebat koristit most Slobode i drugi mostovi nešto više nego što se koriste sada sve dok će Jadranski most biti u radovima” poručio je na konferenciji gradonačelnik.
Na fotografiji: guzva na rotoru. Foto: Damir Krajac / CROPIX
 


Komentari