Predsjednički kandidat osniva novu tvrtku pod nazivom ‘Milan Bandić usluge i protuusluge j.d.o.o.’

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima Dario Juričan odlučio se baciti u poduzetničke vode i to – na hrvatski način.

Kako je naveo osniva tvrtku koja će nuditi razne usluge i protuusluge kako bi maksimizirao korupciju u društvu. Za tvrtku je odabrao lako pamtljivo ime “Milan Bandić usluge i protuusluge j.d.o.o.”.

“Najbolji hrvatski poduzetnici i domoljubi kao Miroslav Kutle i Zdravko Mamić otišli su na službeni put u BiH, ostalo je na meni da spasim hrvatsko poduzetništvo!

Odlučio sam svojim znanjem, savjetima, svojom tvrtkom pomoći hrvatskom narodu da se obogati brzo i lako!

Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. dovest će svakog građanina u centar adventske zarade; savjetovati kako odabrati eskort pratnju, kako tunele farbati dvaput, ponuditi savjetovanje vezano uz porezena odterećenja – ne želite radi lošeg savjeta završiti u Međugorju.

Kao dugogodišnji pouzdani partner razvoja društva, svojom PR mašinerijom građane i zajednicu uvjeravamo da je upravo promjena koju mi nudimo, promjena koja im treba!

Tvrtka Milan Bandić usluge i protuusluge sve će napraviti za nerazumnu naknadu!”, stoji u objavi Juričana.

Uz navedeno, na svojoj internet stranici tvrdi kako će tvrtka savjetovati građane i prilikom gradnje zlatnih zahoda i nadstrešnica, transfera igrača, donošenja GUP-a te javne nabave automobila.


Komentari