Predavao Grbinu, veslao s Penavom, ispija kave s Hasanbegovićem: Svestrani SDP-ovac želi voditi zagrebački ogranak, evo što kaže o Možemo!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Viktor Gotovac, kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a, gostovao je na N1 televiziji gdje se osvrnuo na predsjednika stranke, ali i na druge poznate političare.

Peđu Grbina znam, bio je moj student, držao sam mu predavanja”, rekao je pa dodao kako o kandidaturi za čelo zagrebačkog ogranka s njim nije pričao.

S druge strane, smatra i kako Možemo! nije konkurencija ovoj stranci već partner na razini grada.

“Ja sam nekada veslao s Ivanom Penavom, pijem kavu sa Zlatkom Hasanbegovićem, s različitim ljudima volim surađivati. Od svakog pametnog čovjeka možete nešto naučiti. Zamjenik Tomaševića je moj školski prijatelj. Ja od njih želim učiti”, tvrdi.

Zaključuje i kako od politike ne živi, ali u istu želi donijeti ideje. Ipak, nije se spreman “laktariti” s drugima jer ne želi razočarati sebe i druge oko sebe, a upitan o odluci predsjednik Grbina o raspuštanju zagrebačkog ogranka navodi kako je to politička prošlost u kojoj nije sudjelovao, ali je odluka koju poštuje i prihvaća te s čijim posljedicama kreće u politiku.


Komentari