POVODOM DANA ŽENA! Miroslav Škoro dijeli ruže Zagrepčankama: ‘Znam što znači živjeti od zemlje, imam svoj vinograd’

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dijeli ruže povodom Međunarodnog dana žena. Rekao je da Zagreb ima puno infrastrukturnih problema kojima se planira pozabaviti, a izjave drugih stranaka nije htio komentirati.

Jedna od žena koja je uzela cvijet rekla je da će glasati za Škoru jer su Zagrebu potrebne korjenite promjene, na što joj je on zahvalio.

Odgovorio je na optužbe da namjerava ukinuti štandove OPG-a. Istaknuo je da “zna što znači živjeti od zemlje i od grunta jer i sam ima svoj vinograd”.

“Vrijeme je da se prestanemo baviti glupostima. Ne želim komentirati razne izjave drugih stranaka pa i HDZ-a. Nemam u svom programu plagiranih programa, ali su me optužili da sam ukrao slogan. Nikada nikome nisam ukrao ništa pa sam čak i svoj doktorat provukao kroz nekoliko softvera da ne bi bilo da je nešto ukradeno. Rekao sam da treba napraviti dubinsku analizu u gradu. Definitivno je da Zagreb ima puno infrastrukturnih problema”, naglasio je Škoro.

Dodao je da on i stranka smetaju mnogima, ali da je to dobar znak jer se očito o njima mnogo govori.

Miroslav Škoro svoju je kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika objavio u subotu na Cvjetnom trgu. Do sada se kandidirao za predsjednika, premijera i gradonačelnika Osijeka.

“Jamčim vam da će Zagreb od jeseni imati besplatne vrtiće, da će zatvoriti Jakuševac i bolje gospodariti otpadom, pokrenuti izgradnju suvremene bolnice i nacionalnog nogometnog stadiona koji će možda zvati po Zlatku Cici Kranjčaru“, obećao je građanima u subotu.

Dodao je i da će smanjiti prirez, a pri radu mu neće biti važna stranačka iskaznica već sposobnost i predanost poslu.


Komentari