Plenković na Črnomercu glasao na izborima matične organizacije: ‘Čestitam novoj predsjednici’

Foto: Facebook/HDZ

Premijer Andrej Plenković dao je glas na Izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Jelenovac. Tom ogranku pripada PO HDZ Črnomerec što je ujedno i premijerova matična organizacija.

HDZ je sve objavio na svom Facebooku. Plenković je tom prilikom čestitao novoj predsjednici Temeljnog ogranka Jelenovac Ivi Klarić i novom potpredsjedniku Željku Marinoviću.

“Predsjednik naše stranke i hrvatski premijer Andrej Plenković sudjeluje u radu svoje matične organizacije u zagrebačkoj Gradskoj četvrti Črnomerec! Tako je večeras i glasovao na Izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Jelenovac – koji pripada PO HDZ Črnomerec”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Prenijeli su i Plenkovićevu izjavu.

“Čestitam novoj predsjednici TO-a Jelenovac Ivi Klarić i novom potpredsjedniku Željku Marinoviću, kao i Ani Primorac, Luciji Petrač i Adnanu Šabuliću, koji su izabrani za članove Izvršnog odbora TO-a. Tim ste koji spaja mladost i iskustvo, znanje, energiju i entuzijazam. Želim vam puno uspjeha u stranačkom angažmanu za dobrobit Jelenovca i Črnomerca. Zahvaljujem Ivanu Matijeviću, potpredsjedniku Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Črnomerec (OGČ), koji je dosad vodio TO Jelenovac, predsjedniku OGČ-a Josipu Jeliću, našem hrvatskom branitelju Marku Ratkoviću i svim stranačkim kolegicama i kolegama na dosadašnjim mnogobrojnim aktivnostima”, poručio je Plenković nazočnim članicama i članovima HDZ-a.

“Napomenuo je da je pred HDZ-om nastavak unutarstranačkih izbora na lokalnoj razini i pozvao sve stranačke kolegice i kolege da se uključe te da na temeljnoj, područnoj (gradske četvrti) i gradskoj razini odaberu svoja vodstva – koja će osnažiti HDZ Zagreb”, poručuju iz stranke.


Komentari