PETEK NAKON POTRESA: ‘Bandić je čovjek bez srca! Za potrebe političkog PR-a na Trgu je organizirao paradu’

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Bandić je čovjek bez srca! On je za potrebe političkog PR-a na Trgu organizirao paradu s 250 specijalnih vozila dva sata poslije današnjeg potresa!”, poručio je Renato Petek nakon što je u utorak snažan potres pogodio Hrvatsku.

“Grad i njegove službe moraju efikasno funkcioniratii sukladno protokolima i donesenim aktima u slučajevima kao što je potres i odmah krenuti raditi svoj posao, pomagati stanovnicima, a ne se probijati kroz zakrčene ulice do Trga za potrebe Bandićeve konferencije za medije. U vrijeme dok pomoć treba i Sisačko-moslavačka županija, on odrganizira smotru kamiona i strojeva. Tko je tu lud!?”, zaključuje Petek.

https://www.facebook.com/PetekRenato/posts/822896068259782

 

Gradonačelnik Milan Bandić je danas nakon potresa na glavnom zagrebačkom trgu rekao kako se neće stati dok se ne očisti sve te da će onda svu pomić slati i za Petrinju koja je teško pogođena.

“Gornji i donji grad su prioritet, stara gradnja, da vidimo što možemo napraviti. Dvadeset je puta manja šteta nego što je bila u ožujku. Suosjećamo s ljudima u Petrinji. Nema kući večeras dok se sve ne očisti u gradu. Ljudima u Petrinji pomoći ćemo koliko budemo mogli. Koliko god bude trebalo, očistit ćemo grad i sve šaljemo za Petrinju”, poručio je.

 


Komentari