OVO BI SE MOGLO SVIDJETI PREMIJERU! Škoro napokon priznao pogrešku na koju ga Plenković uporno podsjeća: ’Mogao sam to pametnije napraviti’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon ostavke s mjesta predsjednika Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro dao je intervju Hrvatskom tjednik, prenosi Jutarnji list.

Zanimljivo, ovaj put se osvrnuo na postupke svoje sestre, Vesne Vučemilović nakon njegove ostavke pa istaknuo kako je upravo ona najbolje što DP ima, a smatra i da prijetnje izbacivanjem i stegovnim postupcima stranci neće donijeti ništa dobro. Štoviše, smatra da će njeno izbacivanje ili njen izlazak iz stranke, istu pošteno unazaditi.

Osim toga, otkrio je i da za dvije stvari koje je u svojoj političkoj karijeri poduzeo žali. “Prvo ne bih dao izjavu o tome kako ću glasovati u drugom krugu predsjedničkih izbora i ne bih uvjetovao drugoj stranci koga će istaknuti za kandidata za premijera. Mislim da sam to mogao bolje i pametnije napraviti, ali sam bio isprovociran i krivo savjetovan”, naveo je.

Ničiji talac

Što se tiče svoje ostavke, priznaje da ju je donio naglo, ali tvrdi i kako je sazrijevala postupno. Zaključuje kako je to ipak najbolji postupak. “DP ne smije biti ničiji talac, pa ni moj i mora se razvijati. Svjestan sam da trenutno ima i ljutih i razočaranih, kao i onih koji likuju jer ne razumiju. Vrijeme će, nadam se, pokazati da sam bio u pravu”, rekao je.

Komentari