OTKRIVENA BOLNA ISTINA? Filipović tvrdi kako su SDP-ovci ljubomorni na Tomaševića zbog kojeg im glasovi klize iz ruku

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

Davor Filipović se oglasio na svom Facebook profilu u vezi prepirke između SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića i premijera Andreja Plenkovića. Ocijenio je kako Klisovićev “pokušaj spina” pokazuje da su SDP i on “toliko  frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost”.

“Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima ‘pere’ od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio preko 20 godina. To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem”, napisao je Filipović u ponedjeljak navečer na Facebooku nakon polemike Plenkovića i Klisovića.

SDP i njegov kandidat “očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost”, utvrdio je Filipović dodavši kako to samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića.

“Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta politika je već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi. Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje, zaključio je Filipović.

Podsjećamo, nakon što je SDP-ov kandidat Joško Klisović rekao da osobno nije poznavao gradonačelnika Milana Bandića, Plenković je, uz ostalo, istaknuo kako je jako bizarno da se kandidira za gradonačelnika netko tko ne pozna dojučerašnjega gradonačelnika koji je na čelu Zagreba 20 godina.

Na to je pak sinoć reagirao Klisović poručivši, među ostalim, kako gradonačelnika Milana Bandića nije osobno poznavao, nije se s njim družio i poznavao ga je samo kao javnu osobu.


Komentari