OTIŠAO JE KORAK DALJE! Filipović obećao nešto ekstremno veliko: ‘Dugoročno, to bi bilo jako važno za nacionalnu sigurnost’

davor filipović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Davor Filipović čovjek je od velikih obećanja. Nakon što je u ponedjeljak HDZ-ov as za lokalne izbore rekao kako u Zagrebu planira izgraditi tvornicu cjepiva protiv koronavirusa, sad je otišao korak dalje.

Filipović je u intervjuu za RTL rekao kako bi se u tvornici cjepiva u Zagrebu radila i cjepiva protiv karcinoma.

“Dugoročno, to bi bilo jako važno za nacionalnu sigurnost, a mogli bismo pokrenuti i proizvodnju raznih cjepiva, cjepiva protiv karcinoma, i na takav način zaposliti brojne visokoobrazovane mlade ljude…”, rekao je Filipović.

Novinar Ivan Skorin pitao ga je bi li se cjepiva za karcinom radila baš u glavnom gradu.

“Apsolutno. Znači sve ono protiv čega se u budućnosti treba boriti i išli bismo u korak s najnovijim dostignućima u tom području”, objasnio je Filipović.

Inače, u ponedjeljak je konstatirao da je uvjeren da će u drugom krugu lokalnih izbora pobijediti Tomislava Tomaševića.

“Sve me ankete pozicioniraju kao kandidata koji ima najveće šanse ući u drugi krug”, rekao je i dodao kako bi Tomašević s Joškom Klisovićem bio opasan za grad Zagreb zato što je on najavio da će rođačko-plemensku strukturu gradonačelnika zamijeniti s ljudima koji njemu godinama daju informacije, a to su doušnici koji nemaju kompetencije.

Tvrdi i kako Klisović nema nikakve kompetencije za upravljanje Zagrebom.

“Pozivam Tomislava Tomaševića na sučeljavanje da građani odluče tko je bolji, a pozivam i Klisovića jedan na jedan u košarci”, poručio je prije koji dan.

Komentari