OŠTRO ODBACIO SVE NAVODE! Pitali smo Tomaševića o problemu stanovnika s cijevima, pogledajte njegov odgovor

Zagreb Info

Nakon što je u ponedjeljak u Gajevoj ulici otvorio obnovljeni učenički dom Ante Brune Bušića u društvu ministra graditeljstva Ivana Paladine, gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je konferenciju za medije.

Portal Zagreb.info postavio je pitanje o Zagrebačkim cestama i mjesnoj samoupravi.

Podsjetimo, predsjednik Gradske četvrti Gornja Dubrava, Neven Mikša, u razgovoru za Zagreb.info kratko se dotaknuo Zagrebačkih cesta kada je govorio o starim cijevima vodovoda u općini Dankovec koje učestalo pucaju.

Tako je Mikša kratko naveo, dotičući se problema  s izvođačima komunalnih radova, kako je iz Ureda gradonačelnika dobio informaciju da su Zagrebačke ceste ove godine fakturirale ravno nula kuna prema Mjesnoj samoupravi. Dodao je i da su dva veća zahvata pred završetkom radova, Klin-Krotovica i Miroševečka cesta kod jezera Granešina.

Upitan o ovim navodima, Tomašević je naveo kako ne zna odakle takva informacija, ali vrlo odlučno je odvratio kako to naprosto nije točno.

“Barem više od pola od iznosa, koji ukupno ove godine iznosi 200 milijuna kuna je fakturirano, što znači da je potrošeno još i više, jer fakture dolaze nakon što se radovi odrade. Očekujem da se to do kraja godine realizira kako to treba biti“, komentirao je Tomašević za Zagreb.info situaciju u Zagrebačkim cestama.


Komentari