OPORBA OPLELA PO GRADONAČELNIKU: ‘Nek se iz proračuna nabave lego kockice pa nek se gradonačelnik i društvo igraju s gradom i dalje’

Foto: Zagreb.info

U stanci zasjedanja Gradske skupštine oporbeni klubovi imali su svoje redovne konferencije za medije nakon aktualnog sata. Jedna za drugom nizale su se oporbene stranke, a nizale su se i optužbe i uvrede na račun gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Prvi je pred mikrofone izašao klub zastupnika Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Zastupnica Gordana Rusak nije štedjela riječi uperene protiv gradonačelnika na osobnoj razini.

“Tomašević je socijalno neosjetljiv, autokratski se ponaša. Neka se iz proračuna nabave lego kockice pa nek se gradonačelnik i društvo igraju s gradom i dalje”, poručila je Rusak.

S druge strane nije htjela reći odakle joj radno odijelo Čistoće u kojem je danas stigla na sjednicu skupštine. Rekla je samo kako će, ako bude trebalo, ona odgovarati za to gdje je i kako nabavila službenu uniformu djelatnika Čistoće.

Foto: Zagreb.info

Slijedeći su na redu bili zastupnici HDZ-a koje je predvodio zastupnik Mislav Herman.

“Tko je ovdje lud?”, pitao se pred mikrofonima Herman govoreći o načinu na koji se provodi plan gospodarenja otpadom, ali i upravlja gradom.

“Ljudi moji kaj je ovo, tko će odgovarati ako bude zdravstvenih posljedica za ljude na Jakuševcu”, rekao je Herman po pitanju smrada i kvalitete zraka na Jakuševcu.

Foto: Zagreb.info

Iz redova Most-a gradonačelnika su prozvali za demagogiju.

“Aktualni sat je pretvorio u sat obmana i demagogije i obračuna s pokojnim gradonačelnikom Bandićem. Nas zanima što ova gradska vlast radi i kako ova gradska vlast upravlja gradom”, poručio je zastupnik Goluža.


Komentari