ONA KAŽE ‘NE MOŽE’! Jozić poručila da su promašili ‘ceo fudbal’ i da ona ne odlazi samo tako

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Urša Raukar koja je u zagrebačku Skupštinu ušla na listi platforme Možemo!, u utorak je na N1 televiziji izjavila da od svih gradskih pročelnika, direktora javnih poduzeća i Holdinga očekuju da svoje mandate stave na raspolaganje.

Ali, takva takva najava nije se svidjela jednoj od njih, a radi se o Mirki Jozić, pročelnici Ureda za gospodarstvo. Ona smatra da je taj javni poziv “promašio ceo fudbal”.

“Sugeriram Tomaševiću i Možemo! da pročitaju zakon pa nek’ dođu voditi grad. A kad ga pročitaju, otkrit će da pročelnici nisu ministri koji stavljaju mandat na raspolaganje”, poručila je.

Jozić tvrdi kako bi bilo korektno pričekati da Možemo! prvo dobije izbore, da dođu u Grad i upoznaju se sa stanjem, a tek onda da donose odluke: “Očekuju li da dam otkaz? O tome ne razmišljam. Zar misle da su loši baš svi ljudi koji su prošli javne natječaje, položili stručne ispite, dodatno se obrazovali i rade godinama?

Ako doista misle provesti u djelo to što su najavili, to je očito političko postupanje i to znači da im baš nitko tko nije iz Možemo! ne valja. Gradska uprava i trgovačka društva su jako kompleksan sustav i kako u Možemo nemaju nikakvo iskustvo, dobro bi im došli kvalitetni ljudi”, izjavila je Jozić za Jutarnji list.


Komentari