NOVA AKCIJA NA TREŠNJEVCI: ‘Prioriteti su ugradnja dizala u zgrade pomoću EU sredstava i izgradnja doma zdravlja’

Foto: Tomislav Stojak
Treći vikend za redom članovi zagrebački HNS-a obilazili su područje Trešnjevke. Nakon Prečkog i Trešnjevačkog placa na red je došla tržnica Jarun, na kojoj je održana akcija “Za bolji život kvarta”.
Tamošnji stanovnici imali su priliku slobodno iznijeti svoje prijedloge i ideje što im nedostaje u kvartu i što bi željeli da se od komunalne infrastruktre poboljša u njihovoj četvrti.
“Sve ono što su nam sugrađani iznijeli pokrenut ćemo kroz mjesne odbore, gradsku četvrt i Gradsku skupštinu”, rekao je Tomislav Stojak, predsjednik zagrebačkog HNS-a i gradski zastupnik.
Foto: Tomislav Stojak
“Jedan od najaktualnijih problema u ovom dijelu četvrti je ambulanta i dom zdravlja Vrbani, čitav proces početka radova opet zapinje, iako je godinama jedan od prioriteta mjesne samouprave na Trešnjevci jug. Također, veliki dio četvrti Tresnjevke jug čine zgrade bez liftova i učinit ćemo sve što je u našoj moći da se kroz nadležne državne i gradske institucije u idućem petogodišnjem razdoblju osiguraju sredstva EU fondova koja će omogućiti ugradnju liftova u zgrade i time u velikoj mjeri poveća kvaliteta života naših sugrađana”, dodaje.
Akciju “Za bolji život kvarta” zagrebački HNS provodi kontinuirano na području čitavoga grada i svi prijedlozi i sugestije sugrađana su, kažu, i više nego dobrodošli.


Komentari