‘NISMO IGRALI PRLJAVO KAO NEKI’ Vesna Škare Ožbolt obratila se javnosti hladne glave nakon burne noći: ‘Ne ovisimo o politici’

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
Nezavisna kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt nakon neizvjesne i napete nedjelje komentirala je svoj rezultat na lokalnim izborima za gradonačelničku fotelju u Zagrebu.
Podsjetimo, Škare Ožbolt je osvojila 16.682 glasova, odnosno 5,10 posto čime je zauzela tek šesto mjesto, iako je tijekom kampanje često isticala kako je ona izgledan kandidat za drugi krug.
U kratkom priopćenju na svom Facebook profilu pohvalila je svoj tim i dodala da za razliku od nekih kandidata ona nije igrala prljavo. Zahvalila se i biračima koji su glasali za nju.
“Motiv mog ulaska u ove gradske izbore bio je protest i smjena postojeće vlasti, koja je naš Zagreb ozbiljno zaustavila u razvoju. Oko sebe sam okupila entuzijaste koji su se jako angažirali. Kampanju smo vodili s velikim srcem i malo financijskih sredstava.
Nismo igrali prljavo poput M. Škore, D. Filipovića i Jelene Pavičić Vukičević, kao kandidata s desnog centra. Za razliku od nas, koji smo govorili o projektima i razvoju grada, oni su upravo najniže udarali po nama. Drago nam je što smo imali pozitivnu i razvojnu kampanju i nismo blatili druge. U kampanju smo uložili svoje znanje i svoje novce. Pokazali smo drukčije lice politike. Svi mi imamo svoje poslove i ne ovisimo o politici. Zahvaljujem se svim mojim biračima koji su mi dali povjerenje”, priopćila je Škare Ožbolt.


Komentari