NIJE MU DUGO TREBALO! Klisović brutalno spustio Plenkoviću koji mu je poručio da je bizarno što se kandidirao

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL

Bitka za Zagreb podigla se na novu razinu nakon smrti Milana Bandića pa se od nedjelje sve više nagađa o promjenama izborne strategije. Novonastalu situaciju komentirao je premijer Andrej Plenković, a pritom je i bocnuo SDP-ovog kandidata Joška Klisovića.

“Ja sam gledao u zadnjih 36 sati razne spekulacije ljudi koji očito nemaju niti približne informacije. Ne znam odakle su krenule te spekulacije. One su krive i netočne. Naš kandidat je Davor Filipović koji je sjajan čovjek i koje je pokazao kroz prošle četiri godine da je agilan zastupnik u Skupštini”, istaknuo je Plenković pa dodao da mu je “jako bizarno da se za gradonačelnika kandidira netko tko ne poznaje gradonačelnika koji je bio na vlasti 20 godina”.

No, Klisoviću nije dugo trebalo da uzvrati udarac.

“Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države – što od njega očekuju građani!”, napisao je na Facebooku pa ponovio:

“Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?

Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba”, zaključio je Klisović.


Komentari