NEĆE ON BITI BOLJI! Nakon što se Tomašević pohvalio potporom iz Europe, Škare Ožbolt podršku našla u Americi: ‘Inače je blizak Bidenu’

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon što se Tomislav Tomašević u srijedu pohvalio potporom gradonačelnika triju europskih gradova – Budimpešte, Innsbrucka i Grenobla, u akciju se odmah dala i Vesna Škare Ožbolt, pa je nekoliko sati kasnije ponosno objavila kako je njoj potporu dao gradonačelnik New Yerseyja Pasquale Menna. Entuzijastično je dodala je i kako je on ” inače vrlo blizak predsjedniku Bidenu i američkoj administraciji”.

U nastavku donosimo prijevod pisma u cijelosti.

“S velikim entuzijazmom podržavam kandidaturu Vesne Škare Ožbolt za gradonačelnicu Grada Zagreba, u ovom vremenu od povijesne važnosti za grad.

Povezanost Sjedinjenih Američkih Država važna je za stabilnost Europe i prosperitet Hrvatske. Nužno je da gradonačelnica glavnog grada uživa dugotrajni skladni odnos, što će pomoći njegovim stanovnicima u post-pandemijskom svijetu.

Nema kandidata koji bolje doprinose dužnosti i već priznatoj službi koju Vesna predstavlja svojim primjerom. Ona je bila savjetnica prvom hrvatskom predsjedniku, predsjednica Odbora za reintegraciju istočne Slavonije, reformska i vrlo hvaljena ministrica pravosuđa, članica je Mediteranske mreže izmiritelja, a to su tek neka od njenih postignuća.

Hrvatska je stara i ponosna država a Zagreb njen živahni glavni grad. Zagreb treba njenu (Vesninu) viziju, vještine upravljanja, kompetentnost i iskustvo. Veza između naših naroda će biti povećana predanošću koju ona (Vesna) donosi, a što je dokazano kroz njezinu asistenciju u osiguravanju stabilnosti s NATO saveznicima tijekom mirovnog procesa i u periodu nacionalne stabilizacije.

Vesna Škare Ožbolt i Zagreb! Savršeni zajedno!

Pasquale Menna
Gradonačelnik”.


Komentari