NE ŠTEDI RIJEČI! Milanović o Škori: ‘Ne priznajem Domovinski pokret. To treba pravno zaštititi, ne može to svaka štraca koristiti kako hoće’

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Lokalni izbori održani u nedjelju i dalje su jedna od najaktualnijih tema u zemlji. U ponedjeljak ih je prokomentirao i predsjednik Zoran Milanović, a osvrnuo se pritom i na Tomislava Tomaševića i Miroslava Škoru.

Za Škorin Domovinski pokret rekao je kako ga on – ne priznaje. “Ne postoji Domovinski pokret, ne može na čelu toga biti netko tko je pobjegao iz Osijeka, skakao i vucarao se po klubovima po Americi, Kanadi i onda se vratio kao, kako bi sam želio, Bruno Bušić”, započeo je predsjednik.

“Nema takvog Domovinskog pokreta. Ne priznajem Domovinski pokret. To treba pravno zaštititi, ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici, ne može to svatko koristiti kako hoće”, smatra Milanović.

Za Tomislava Tomaševića i Možemo rekao je kako imaju dosta vrijednosti koje su mu bliske, ali da su neke njihove ideje eksperimentalne čak i za Kopenhagen.

“Puno je neovisnih, ljudi koji nisu članovi politički etabliranih organizacija, na njima je dodatna odgovornost. Pritom ne mislim da su oni koji nisu etablirani manje vrijedni, nego su manje poznati i vidjet ćemo. Na njima je dodatna odgovornost”, rekao je Milanović.

“Može to biti pozitivno, može biti negativno, neopaženo, ekscesno. Ovdje ima dosta ozbiljnih ljudi, po dosadašnjim karijerama”, zaključuje predsjednik.


Komentari