‘NE, NE, NE, NE, NE, NE’ Evo kako je Pavičić Vukičević reagirala na intrigantno pitanje o Nataliji Prici i Bandićevoj smrti

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL, Matija Habljak/PIXSELL

Kao što već danima nije raspoložena za razgovor o kandidatu za lokalne izbore, Jelena Pavičić Vukičević u četvrtak nije htjela komentirati okolnosti smrti Milana Bandića. To ju, kako kaže, ne zanima.

Na pitanje je li razgovarala s gradonačelnikovom bliskom suradnicom Natalijom Pricom zamjenica gradonačelnika rekla je: “Ne, ne, ne, ne, ne, ne.”

Dodala je i kako vjeruje da su sve institucije upoznate s detaljima te večeri.

“Ali ta institucija nisam ja. Ja doista mislim da ja niti bih trebala znati neke detalje, niti pokazujem bilo kakav interes prema tim detaljima”, poručila je pa zamolila da se zaštiti Bandićeva obitelj i dopusti im se da tuguju “onako kako čine svi drugi”.

Inače, Stjepan Perko, stručnjak za zaštitu osobnih podataka, poduzetnik i aktivist, podnio je DORH-u kaznenu prijavu zbog nerazjašnjenih okolnosti vezanih uz smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je umro od srčanog udara, no još uvijek nije jasno gdje i tko je s njim bio u tom trenutku.

Pavičić Vukičević je, osim o situaciji s DORH-om, govorila i o kandidaturi za gradonačelnicu Zagreba.

Danas se sastaje uže Predsjedništvo Stranke rada i solidarnosti, no pitanje je hoće li i tada biti donesena odluka o kandidatkinji za gradonačelnika Zagreba.

“Nakon tih sjednica dat ću izjavu o tome što smo se dogovorili. Sva stranačka pitanja, kadroviranja, previranja… Razumijem da imate interes, ali bez konzultacija s kolegama ne mogu samostalno dati odgovor na vaše pitanje”, prenosi N1.


Komentari