NE IDE ON NIGDJE! Neki će si nakon što ovo pročitaju počupati kosu na glavi

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iako su mnogi mislili kako se Vanđeliću opasno klima stolica kada je u pitanju Fonf za obnovu, dušebrižnici bi se mogli nakon ove informacije lupati po glavi.

Naime, ministar graditeljstva Darko Horvat rekao je u ponedjeljak da će Upravnom vijeću Fonda za obnovu Zagreba kojem je na čelu, predložiti da za ravnatelja Fonda izaberu dosadašnjeg privremenog ravnatelja Damira Vanđelića.

Nada se, rekao je za N1, da će novi ravnatelj biti poznat već tijekom sutrašnjeg prijepodneva.

“Natječajni postupak koji smo provodili je gotov. Naš prijedlog ide prema Upravnom vijeću, naš će prijedlog biti gospodin Vanđelić”, rekao je Horvat koji je potvrdio kako natječaj neće biti poništen.

“Na osnovu javnih kriterija se bodovalo. Ako donesemo takvu odluku na sjednici Upravnog vijeća, Fond će imati svog ravnatelja, a to će biti gospodin Vanđelić”, tvrdi Horvat.

Istaknuo je kako vjeruje da su odabrali i Upravnom vijeću predložili najkvalitetnijeg kandidata.

Damira Vanđelića je 29. studenoga 2020. godine Vlada Republike Hrvatske imenovala privremenim ravnateljem Fonda do imenovanja čelnog čovjeka glavne ustanove za obnovu nakon javnog natječaja, a najdulje na godinu dana, a Upravno je vijeće potom krajem prosinca raspisalo javni natječaj za ravnatelja na kojem su bile tri valjane prijave među kojima i ona Damira Vanđelića.


Komentari