NASTAVLJA SE ČISTKA BANDIĆEVIH LJUDI! Natalija Prica ostala bez ’fotelje’, ’odletio’ i osumnjičenik u Severininu slučaju

Foto: PIXSELL

Gradonačelnik Tomislav Tomašević donio je odluku o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova Upravnih vijeća. Odluka je od 16. rujna 2021. godine. Čini se kako se polako rješava Bandićevih suradnika. Jedna od osoba koju je razriješio je bliska suradnica preminulog gradonačelnika, Natalija Prica.

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se: dr.sc. Natalija Prica, dr.med.dent”, stoji u odluci od 16. rujna i zaključku o razrješenju člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti.

U obrazloženju stoji kako je Prica sama podnijela neopozivu ostavku.

Nadalje, Tomašević je razrješio i predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Zagreb – Centar, Dr.sc. Gzim Redžepija, dr.med. U obrazloženju je napisano kako je sam Redžepi podnio neopozivu ostavku.

Osim toga, Redžepi je razriješen i s pozicije predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti Duh. Razlog je također neopoziva ostavka.

Inače, Redžepi je javnosti poznat i zbog toga što ga je svojedobno istraživao Uskok i to zbog sumnje da je pokušao utjecati na vještaka kako bi Milan Popović dobio skrb nad sinom kojeg ima s pjevačicom Severinom.

Još jedna osoba koju je Tomašević razriješio je predsjednik Upravnog vijeća
Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, prim. Siniša Varga, dr.med.dent. I tu je razlog također neopoziva ostavka.

Osim toga, razrješio je i Mirku Jozić, članicu Upravnog vijeća URIHO-a – Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Osim njih, razriješio je i članice Mirjanu Jurišu i Katarinu Radat.

Za predsjednicu je imenovao Lanu Ofak, dok su članovi Danijela Crnolatec i Siniša Kekić.

Podsjetimo, prije pet godina, bivši gradonačelnik Bandić je Pricu pozvao da se uključi u rad njegove stranke i osnuje Forum mladih. Prica je ponudu, naravno, prihvatila, a u međuvremenu je postala i zastupnica Bandićeve stranke u Gradskoj skupštini, pa je svakodnevno bila prisutna u medijima, pogotovo nakon smrti gradonačelnika.

Prica je poznata i po obilaženju krznarija i zlatarnica s pokojnim gradonačelnikom. Iako su navedenu aktivnost provodili u kasnonoćnim satima, Prica je medijima objasnila kako su obilazili obrtnike te da je njezino radno vrijeme cijeli dan.

Komentari