MRVI SE DOMOVINSKI POKRET: Stranku napustio još jedan član, Škorina sestra računa na odbacivanje bratove ostavke

Nakon što je predsjednik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro iznenada podnio neopozivu ostavku na navedenu poziciju, iz stranke javljaju kako je ostavku podnio i glavni tajnik DP-a Darijo Žepina.

U Facebook objavi stranke stoji kako je iznenađen i dirnut pismom Miroslava Škore, ali i govori kako je poruku sam dočekao. “Dok sam je čitao, prisjećao se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni”, govori pa daje ostavku na mjesto na koje ga je postavio, kako tvrdi, sam Škoro.

“Ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke”, zaključio je.

Napadi i objede

Tijekom dana na društvenoj mreži oglasila se i Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore pa navela kako je iznenađena bratovom ostavkom te kako čitav dan prima pozive simpatizera.

“Ne smijemo zaboraviti kako je u dvije godine Miroslav Škoro prošao tri ciklusa vrlo zahtjevnih izbora u kojima je on i njegova obitelj bio izložen napadima i objedama. Unatoč svemu, 10.000 članova, 400 vijećnika i saborski zastupnici njegovu odluku ne mogu i ne žele prihvatiti. Uvjerena sam da će Predsjedništvo njegovu ostavku odbaciti, a da će on svoju odluku povući”, zaključila je.

Komentari