MRAK TARITAŠ I TROSKOT ZAJEDNO: Na Jarunu su se družili inače ljuti suparnici, što to veže Glas i Most?

Foto: Pixsell

Zvonimir Troskot, Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, na Jarunu je danas branio penale političarima i građanima u sklopu Mostove akcije “Sportom protiv nasilja” kojom se želi podići svijest o važnosti prevencije i borbe protiv nasilja svake vrste.

Ova akcija nastala je kao odgovor na brutalne napade na mlade volonterke Mosta 23.travnja na Trgu bana Jelačića.

“Sport je uvijek bio i bit će najljepša poruka protiv nasilja. Ovim događajem željeli smo pružiti podršku našoj Lei i Magdaleni i pokazati da je zajedništvo jače od svega”, rekao je Troskot.

Na ovaj događaj Troskot je pozvao i ostale kolege kandidate za gradonačelnika odnosno gradonačelnicu Grada Zagreba da zajedno zaigraju nogomet i pokažu svim građanima Zagreba zajedništvo u borbi protiv nasilja.

Na događaj se odazvala Anka Mrak Taritaš koja je ovom prilikom rekla da ovakav jedan događaj nadilazi kampanju.

“Ovakav događaj veći je od poltičke kampanje. Borba protiv nasilja poruka je koju trebamo poslati svi zajedno”, izjavila je Mark Taritaš koja se odvažila pucati penal bivšem vrataru Dinama i mlade hrvatske nogometne reprezentacije.

Foto: Most

Događaju je prisustvovala i napadnuta Mostova volonterka, Lea Miloš.

“Ovim događajem još jednom pokazujemo da ne odustajemo. Udarci koje smo primile na Trgu nisu nas obeshrabrili”, rekla je Lea.


Komentari