‘MOŽE SE REĆI DA SMO BILI U KRIVU’: Evo što Rada Borić zbilja misli o imenovanjima u Upravi Holdinga

Foto: N1

Saborska zastupnica Rada Borić u petak je komentirala imenovanja u Upravi Holdinga. Podsjetimo, Tomašević je u ponedjeljak postavio novu Upravu Holdinga bez natječaja, imenovala ih je Skupština Holdinga koju sada čine Tomašević i njegovi zamjenici, Danijela Dolenec i Luka Korlaet.

Zbog ovog poteza Tomaševića su kritizirali protukandidati na lokalnim izborima, ističući da je novi gradonačelnik prekršio svoja obećanja.

“U upravi može biti 11 članova. Bit će prilike da neki dođu i natječajem”, poručila je Borić.

Komentirajući situaciju s javnim natječajima, na pitanje može li se reći bili smo u krivu, Borić odgovara: “Može se reći.”

“To je gradonačelnik već rekao. Mislim da moramo naučiti u političkom životu reći – napravili smo pogrešku. To nije bilo da smo svoje birače zavaravili. Napravili smo pogrešku jer nismo znali da se neće moći tako raditi kad vidimo kakva je financijska situacija”, rekla je.

Prokomentirala je i navode da je trebala biti predsjednica Skupštine i rekla da ne zna čije su to “špekulacije”. Osvrnula se i na novog predsjednika Skupštine Joška Klisovića.

#Klisović se ozbiljno kani baviti tim poslom, a ja doista nisam mislila da ću s jedne pozicije odlaziti na bilo koju drugu poziciju. Ja doista želim biti pristojna gradska zastupnica”, zaključuje Borić.

Komentari