MOSTOVAC O SREBRNJAKU: Nogalo je simbol Bandićevog nasilja i žrtva koju treba rehabilitirati

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Trpimir Goluža, zastupnik Mosta u Zagrebačkoj skupštini gostovao je u N1 Studiju gdje je istakao kako trenutni gradonačelnik, Tomislav Tomašević nije isti onaj kakav se prikazivao u predizbornoj kampanji. Naveo je i kako nijedno obećanje do sada nije ispunio, a onda se dotaknuo Holdinga i zapošljavanja bez javnog natječaja.

“To je, izgleda, samo nastavak vođenja politike bivšeg gradonačelnika, ali i starih struktura”, rekao je pa se osvrnuo na Vukovića i Samodola te na davanje ovlasti Nadzornom odboru nakon što ova dvojica “neće slušati”. “Samodol i Vuković su trebali biti ‘korisni idioti’ koji će preuzeti odgovornost, a konce će vući Nadzorni odbor iz sjene”, zaključuje.

Govorio je dalje o situaciji u bolnici Srebrnjak pa rekao kako on na mjestu Darka Richtera ne bi dao ostavku. “Upravno vijeće je dalo ostavku samo da se spasi čast Tomislava Tomaševića”, zaključuje pa izjavljuje kako je on na strani Bore Nogala.

’Žrtva Milana Bandića’

“U bolnici Srebrnjak ništa nije sporno ako se mene pita, to je sramota za Hrvatsku”, tvrdi te zaključuje kako treba imenovati novo Upravno vijeće bolnice.

“Stajem iza te ekipe sa Srebrnjaka. Nogalo je simbol političkog nasilja Milana Bandića. Nogalo ima simboličku vrijednost, ima podršku javnosti. On je žrtva koju treba rehabilitirati. On je pokrenuo taj projekt i jamac je da će se provesti kako treba”, zaključio je.

Komentari