‘MORAMO UZETI STVARI POD SVOJU KONTROLU’: Vrh DP-a želi se riješiti Škore, kreću u konačni obračun?!

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon što je Miroslav Škoro 20. srpnja dao ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, ne smiruju se tenzije u toj stranci.

Sada su procurile i poruke između čelnih ljudi DP-a gdje dogovaraju “konačni obračun s Miroslavom Škorom. U posjedu tih poruka je portal Telegram.

Škoro je u petak smijenio Igora Peternela s mjesta predstojnika kabineta u Hrvatskom saboru, na što je Peternel žestoko uzvratio, najviše zamjerivši Škori način na koji ga je smijenio.

“Suradnika se prvog radnog dana pozove na kurtoazni razgovor i onda ga se pozove da odstupi, a ne čini se to mučki preko saborske službe usred godišnjeg odmora u vrijeme kada je nemoguće odraditi tehničke stvari premještaja”, rekao je Peternel.

Škoro je zatim podsjetio i na snimku gdje je Peternela učio kako se pravilno prekrižiti. Peternel je alarmirao članove vrha Domovinskog pokreta.

“Upravo sam dobio obavijest da me skinuo iz Sabora bez ikakve prethodne obavijesti! Toliko o njegovoj brizi za familije”, požalio se Peternel u njihovoj Viber grupi.

Iz daljnjih poruka može se pretpostaviti da bi moglo doći i do izbacivanja Škore iz stranke. Protiv njega se već vodi stegovni postupak.

“Vrijeme je da se argumentirano i pametno skine s trona žrtve. Do sada smo doista radili kardinalne greške”, napisala je članica Predsjedništva Zorica Gregurić.

“Moramo od ponedjeljka stvari preuzeti pod svoju kontrolu”, napisao je pak Stipe Mlinarić Ćipe.


Komentari